Containerudlejning til private og erhverv tilbydes her​

Leder du efter et professionelt firma, som tilbyder containerudlejning? Så er der hjælp at hente lige her. Hos John Olsen tilbyder vi udlejning af container til mange forskellige formål. Vi servicerer primært kunder fra Nakskov, Rødby, resten af Lolland og Falster, men vi kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

Vi er en kompetent familievirksomhed, som har eksisteret siden 1938. Derfor er vi vant til at løse mange forskellige opgaver inden for vognmandsbranchen. Vi kan fx tilbyde professionel levering og transport af containere til både private kunder og erhvervskunder. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vores containerudlejning dækker mange forskellige behov

Der er mange forskellige opgaver, hvor det er velegnet at have en container til rådighed. Hvis du fx er i gang med et byggeprojekt, er det ideelt at have en container til byggeaffaldet. Den kan dog også bruges til haveaffald eller andre former for affald. Vi tilbyder leje af container i mange forskellige størrelser og typer, hvilket betyder, at vi har noget til ethvert behov.

Vi leverer containeren med kran og placerer den lige nøjagtig der, hvor du ønsker det. Vi kommer naturligvis til den aftalte tid, og vi er meget fleksible på dette punkt. Når du benytter dig af containerudlejning hos os, kan du desuden forvente konkurrencedygtige priser hver gang.

Kontakt os for at lave en god aftale

Skal vi lave en fornuftig aftale med dig angående containerudlejning, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre mere. Vi står klar med den rette vejledning efter dine behov.

Kontakt os på tlf.: 20 28 63 20 eller på e-mail sidager@live.dk​, så vender vi tilbage snarest muligt.​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark  Vi er en familievirksomhed

checkmark  Vi har eksisteret siden 1938

checkmark  3. generation af virksomheden

Her finder du os

​Firma:

Vogmand John Olsen

CVR: 34484651

​Telefon:

20 28 63 20

​E-mail:

sidager@live.dk​

​Følg os på Facebook