​Knust asfalt afhentes, sælges og leveres

​Er det blevet tid til at få udskiftet asfalten, og skal du af med den gamle asfalt, som du har gravet op? Så kommer vi hos Vognmand John Olsen gerne og henter den for dig. Vi tilbyder også at levere knust asfalt, som blandt andet kan bruges på din markvej, din grusvej, i din indkørsel eller mange andre steder. 

Vi tilbyder både afhentning af gammel asfalt samt salg og levering af knust asfalt til private såvel som erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Nakskov og Rødby, men vi kører også gerne ud til kunder på hele Lolland og Falster.

Få leveret knust asfalt til ethvert behov

Vi knuser ikke selv asfalten – den får vi knust i en grusgrav, som kan knuse asfalten ned til en størrelse på henholdsvis 0,16 mm og 0,32 mm, så du kan få lige netop den størrelse, der passer til dine behov. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have lagt knust asfalt i din indkørsel i stedet for grus eller skærver, eller det kan være, at du skal bruge det til en privat eller offentlig vej.

Hos os har du mulighed for at få leveret alt lige fra 500 kg og op til 35 ton, og vi kan både tippe asfalten af, eller vi kan læsse det af med en kran alt afhængigt af dine ønsker og dine behov.

Hvad koster knust asfalt?

Vores priser på knust asfalt afhænger blandt andet af, hvilken størrelse du vælger, hvor stor en mængde du skal bruge, og hvordan du ønsker, at leveringen skal foregå. Vi udarbejder derfor altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få en specifik pris på din bestilling.

Kontakt os og bestil afhentning eller levering

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 28 63 20, e-mail sidager@live.dk eller via vores kontaktformular her på siden, hvis du ønsker at bestille enten afhentning af gammel asfalt, eller hvis du ønsker at bestille levering af knust asfalt.

​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark  Vi er en familievirksomhed

checkmark  Vi har eksisteret siden 1938

checkmark  3. generation af virksomheden

Her finder du os

​Firma:

Vogmand John Olsen

CVR: 34484651

​Telefon:

20 28 63 20

​E-mail:

sidager@live.dk​

​Følg os på Facebook