Krankørsel udført af professionel vognmand​

Hos vognmand John Olsen tilbydes krankørsel til alle kunder i og omkring Nakskov, Rødby, resten af Lolland og Falster. Vi er en professionel virksomhed med mange års erfaring i branchen, og derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os.

Vores vognmandsforretning er en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1938. Vi har derfor meget erfaring på området, og du kan trygt lade os stå for krankørslen hos dig. Vores chauffører har helt styr på håndteringen af diverse materialer, og vi leverer altid til den aftalte tid.

Vi tilbyder krankørsel lige efter dine behov

Uanset om du mangler hjælp til en stor eller lille opgave, så kan vi løse den for dig. Vi har forskellige kraner til rådighed, som gør det muligt for os at håndtere mange forskellige opgaver. Nogle af vores primære arbejdsopgaver består af afhentning og levering af:

  • Jord
  • Grus
  • Sand
  • Beton
  • Haveaffald
  • Knust asfalt
  • Granitskærver

Vi gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunders individuelle behov, og derfor er vi et meget fleksibelt firma. Dette betyder, at vi kan udføre krankørsel, lige når det passer dig. Det vigtigste for os er, at alle vores kunder er glade og tilfredse med det arbejde, som vi udfører.

​Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvad vi kan tilbyde af krankørsel, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at varetage enhver opgave.

Du kan kontakte os på tlf.: 20 28 63 20 eller på e-mail sidager@live.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark  Vi er en familievirksomhed

checkmark  Vi har eksisteret siden 1938

checkmark  3. generation af virksomheden

Her finder du os

​Firma:

Vogmand John Olsen

CVR: 34484651

​Telefon:

20 28 63 20

​E-mail:

sidager@live.dk​

​Følg os på Facebook