Levering af grus og sten for private og erhverv

Skal du have leveret grus til et belægningsprojekt, eller skal der lægges nye sten eller granitskærver i indkørslen? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vognmand John Olsen tilbyder vi blandt andet levering af grus og sten samt levering af granitskærver til både privatpersoner og erhvervskunder. Vi tilbyder levering af sten og grus samt granitskærver hos kunder i Nakskov, Rødby og omegn samt på hele Lolland og Falster.

Vælg mellem forskellige leveringsformer

Hos os kan du bestille alt fra 500 kg og helt op til 35 ton sten, grus og granitskærver. Du kan vælge mellem alle typer skærver, grus og sten, så du kan få lige netop det resultat, som du forestiller dig.

Vi tilbyder to forskellige leveringsformer:

  • Levering med tipning
  • Levering med kran

Det betyder med andre ord, at du enten kan vælge at få dine bestilte varer tippet af på grunden, typisk i indkørslen, eller du kan vælge at få varerne læsset af med en kran. Her er der også mulighed for, at vi kan levere varerne ind over hækken, så du kan få dem leveret lige der, hvor du skal bruge dem.

Kontakt os og få en pris på levering af grus og sten

Hvis du kunne tænke dig at benytte dig af vores firma til levering af grus og sten, så hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 20 28 63 20 og fortælle os om, hvad det er for en type sten, grus eller skærver, som du står og mangler, og hvor stor en mængde du skal bruge. Så beregner vi en attraktiv pris til dig på den ønskede leveringsform. Alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail sidager@live.dk, hvis du har nogle spørgsmål, ligesom du også kan skrive til os via vores kontaktformular her på siden.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark  Vi er en familievirksomhed

checkmark  Vi har eksisteret siden 1938

checkmark  3. generation af virksomheden

Her finder du os

​Firma:

Vogmand John Olsen

CVR: 34484651

​Telefon:

20 28 63 20

​E-mail:

sidager@live.dk​

​Følg os på Facebook