​Træpiller-levering på paller eller med indblæsning

​Er det blevet tid til at få købt nye træpiller hjem til pilleovnen, og leder du efter en billig forhandler, der samtidig også tilbyder træpiller-levering? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Vognmand John Olsen tilbyder vi levering af træpiller til både private husstande såvel som forskellige former for erhverv, skoler og lignende. Vi tilbyder levering af dine træpiller i Rødby, Nakskov og andre omkringliggende områder, og vi kører også gerne ud til kunder på både hele Lolland samt hele Falster.

Levering af træpiller på 6-8 mm

Vi leverer træpiller på 6-8 mm, så du kan få leveret lige netop den større træpille, der passer til din træpilleovn. Hos os er der mulighed for at leveret helt op til 14 ton, og vi tilbyder både levering på paller, ligesom vi også har mulighed for at blæse træpillerne ind i for eksempel en silo eller en stor pilleovn. 

Det er en velegnet løsning for skoler, fabrikker, store husstande samt gårdejendomme, der har et stort forbrug af træpiller. Indblæsningen foregår med vores egen sugebil, der sørger for en korrekt indblæsning.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på træpiller-levering

Har du nogle spørgsmål omkring vores salg eller levering af træpiller, eller kunne du tænke dig at benytte dig af vores familievirksomhed til levering enten med eller uden indblæsning af træpillerne, så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på lige netop den træpiller-levering, som du har behov for.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 28 63 20, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail sidager@live.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende retur til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.

​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er du i tvivl, eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indtast dine oplysninger i formularen og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

checkmark  Vi er en familievirksomhed

checkmark  Vi har eksisteret siden 1938

checkmark  3. generation af virksomheden

Her finder du os

​Firma:

Vogmand John Olsen

CVR: 34484651

​Telefon:

20 28 63 20

​E-mail:

sidager@live.dk​

​Følg os på Facebook